Çardak İlkokulu
ÇARDAK BELDESİ TEKKE MAH. ABDÜLKADİR SOKULLU CAD. NO 5 LAPSEKİ / ÇANAKKALE

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve hedefleri doğrultusunda; eğitimin her aşamasında teknolojinin sunduğu imkânlarla, modern araç-gereç ve malzemelerle eğitim verilebilen, bilgili becerili ve iyi ahlaka sahip bireyler yetiştiren, topluma ve geleceğe yön veren her zaman en iyiye ulaşmayı hedefleyen eğitim öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

Bizler, hizmetin yürütüldüğü çevrede sürekli değişimi benimseyerek öğrencilerine başarılı ve nitelikli bir eğitim vermek ve Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş laik, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, çağdaş gençler yetiştirmek için varız.

Ders Başlama : 09.00 Ders Bitiş : 14.50

İlçe Merkezine Uzaklık :4 Km İl Merkezine Uzaklık :39 Km