KADROMUZ

Sezgin TUNA - Okul Müdürü

11971 yılında Çanakkalede dünyaya gelmişim. İlkokulu Hacıömerler Köyü İlkokulunda Ortaokul ve Liseyi Çardak beldesinde okudum.

1999 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 1999 yılı Ekim ayında Balıkesir ili Dursunbey ilçesi Sarnıç Köyü İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladım.

2001-2002 yıllarında Mardin ili Midyat ilçesi Budaklı Köyünde Yedek Subay Öğretmen olarak askerliğimi yaptıktan sonra 2002-2003 yıllarında Dursunbey ilçesi Durabeyler Köyünde Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptım.

2003 yılı Eylül ayında Çanakkale Lapseki Dişbudak Köyü İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandım. 2005-2010 yılları arasında Dişbudak İlköğretim Okulu Müdürü olarak görev yaptım.

2010 yılı Şubat ayından itibaren Lapseki İsmail Baykut İlköğretim Okuluda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaya başladım.

2012 yılı Ekim ayında alan değişikliği yaparak Gelibolu Hakimiyeti Milliye Ortaokuluna Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandım.

17 Ekim 2012 tarihinden itibaren Umurbey Ortaokulu Müdürü olarak görevlendirildim. 03.12.2014 tarihinden itibaren Umurbey Ortaokulu Müdürlüğüne atandım.

27 Ekim 2019 tarihinde Lapseki İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne görevlendirildim. Umurbey Ortaokulu Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini birlikte 2020 yılı Temmuz ayına kadar sürdürdüm. 2021 yılı Şubat ayında Çardak Ortaokulu müdürlüğüne görevlendirildim. Halen Çardak Ortaokulu Müdürlüğü görevini sürdürmekteyim.

Evli ve bir kız çocuğu babasıyım. Zaman buldukça kitap okumayı ve spor yapmayı seviyorum.