23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2015 tarihinde okulumuz bahçesinde büyük bir coşku ile kutlandı. Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize , öğrencilerimize teşekkür ediyor , tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı          Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın söylenmesiyle bayrağımız göndere çekildi. Program, Okul Müdürümüz Abdulvasi ÇETKİN´in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. İlk olarak okulumuz ilçemiz bünyesinde düzenlenen "23 NİSAN" konulu resim, şiir ve kompozisyon  yarışmalaında dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri takdim edildi. Ardından öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösteriler, şiirler,yarışmalar ve şarkılar sunuldu. Program müzik dinletisi ile sona erdi.

Tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun